dienstdokters / huisartsenwaarneming rond de klok, in en om Amsterdam

Waarneembemiddeling huisartsen

Wat is waarneembemiddeling huisartsen?

Dienstdokters.nl houdt zich al 40 jaar bezig met waarneembemiddeling tussen enerzijds praktijk houdende huisartsen die vervanging zoeken voor de eigen praktijk overdag, of voor diensten op de huisartsenpost in de ANW uren, en anderzijds waarnemende huisartsen die op zoek zijn naar opdrachten.

Ons doel is om het proces voor beide partijen zo makkelijk mogelijk te laten verlopen en zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Als opdrachtgever plaats je je waarneming op onze website. Vervolgens tekenen waarnemers hierop in en wordt de dienst aan een waarnemer toegewezen. De administratie wordt vervolgens voor beide partijen verzorgd door Dienstdokters.nl.

Wat zijn de voordelen van de huisartsen waarneembemiddeling van Dienstdokters.nl

  • Toegang tot een grote database van enerzijds waarnemingen en anderzijds waarnemende huisartsen
  • Gegarandeerde continuïteit, ook op langere termijn
  • Centrale coördinatie en één aanspreekpunt
  • Een huisartscoördinator en een huisarts-communicatie deskundige, voor gestructureerd overleg met de verschillende disciplines
  • Verzorging van facturering en gegarandeerde uitbetaling
  • Jaarlijkse controle op benodigde documenten als de HVRC, AED, en Verklaring Arbeids Relatie (VAR)
  • Automatische generatie modelcontracten ter vervanging van de VAR
  • Wij leveren maximale inspanning om uw diensten in te vullen, ook bij onverwachte uitval

Wat zijn de kosten van de waarneembemiddeling van Dienstdokters.nl

Dienstdokters is een non-profit organisatie die begin jaren 80 gestart is door een groep huisartsen met als doel het bieden van meer flexibiliteit voor zowel praktijkhouders als waarnemende huisartsen. 40 jaar later wordt Dienstdokters nog steeds bestuurd door huisartsen en het doel is onveranderd. Wij hebben geen winstoogmerk.

Aanmelden op de website is voor zowel opdrachtgevers als waarnemers kosteloos. Op het moment dat een dienst daadwerkelijk door een waarnemer wordt overgenomen rekenen wij een laag percentage aan bemiddelingskosten om zo onze kosten te dekken en dienstdokters.nl draaiende te kunnen houden.

In ons dienstenoverzicht staan de tarieven voor waarnemers per dienst vermeld, met de bemiddelingskosten er al van afgehaald. Waarnemers weten dus altijd precies wat ze verdienen. Met een account bij dienstdokters.nl kun je inloggen en de tarieven zien. Heb je nog geen account? Maak deze dan hier aan.

Ben je opdrachtgever en wil je de tarieven weten? Vraag dan een offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In welke regio’s zijn wij actief?

Dienstdokters.nl is momenteel werkzaam in Amsterdam, Amstelveen, Zaanstreek/Waterland en regio Rijnland en omstreken. In deze gebieden werken wij ook samen met de huisartsenposten.

Ben je huisarts in een van deze regio’s en wil je diensten aanbieden of waarnemen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ben je huisarts buiten deze regio’s en geïnteresseerd in een samenwerking met Dienstdokters.nl. Neem dan ook contact met ons op. We staan altijd open voor een nieuwe samenwerking en het uitbreiden van ons werkgebied.

www.dienstdokters.nl