dienstdokters / huisartsenwaarneming rond de klok, in en om Amsterdam

Zoekt u of bent u een waarnemend huisarts? Wij regelen waarnemingen

Wat is een waarnemend huisarts?

Een waarnemend huisarts is iemand die door een praktijk houdende huisarts wordt ingezet om hem/haar te vervangen, op de huisartsenpost of eigen praktijk.

Patiënten moeten 7 dagen in de week en 24 uur per dag terecht kunnen voor huisartsenzorg en voor een individuele huisarts zou dit erg belastend zijn. Daarom wordt de huisartsenzorg in de avond, nacht en weekend overgenomen door huisartsenpost. Om dit system te laten functioneren moet iedere praktijk houdende huisarts meerdere keren per jaar dienst doen op de huisartsenpost. Zo hoeft de huisarts niet altijd bereikbaar te zijn maar hij/zij moet in ruil daarvoor soms dienst doen op de huisartsenpost en tijdens deze diensten niet alleen bereikbaar zijn voor de eigen patiënten, maar ook voor die van andere praktijken in de regio.

De huisarts kan ook besluiten om de diensten op de huisartsenpost te verkopen aan een zogeheten waarnemend huisarts. Deze huisarts neemt dan waar voor de praktijkhouder in ruil voor een vergoeding. Behalve op de post kan de praktijkhouder de waarnemer ook inzetten in de eigen praktijk. Bijvoorbeeld bij ziekte, vakantie of grote drukte. Zo kunnen patiënten altijd goede zorg krijgen.

Kortom, het bestaan van waarnemend huisartsen biedt de praktijkhouders meer flexibiliteit en helpt om betere zorg en continuïteit te garanderen aan de patiënten.

Waarnemend huisarts gezocht?

Bent u praktijkhouder en zoekt u een waarnemer voor een dagwaarneming in de eigen praktijk of voor ANW diensten op de post? Dienstdokters.nl kan u hierbij helpen. Wij hebben een groot bestand aan geregistreerde huisartsen met werkervaring op huisartsenposten en we leveren maximale inspanning om uw diensten in te vullen, ook bij onverwachte uitval. Naast het vergemakkelijken van het vinden van een waarnemer bieden wij ook andere voordelen zoals:

  • Centrale coördinatie en administratie van de verkoop van diensten. Eén vast aanspreekpunt
  • Gegarandeerde continuïteit, ook op langere termijn.
  • Een huisarts coördinator en een huisarts-communicatie deskundige, voor gestructureerd overleg met verschillende disciplines.
  • Jaarlijkse controle op benodigde documenten als de HVRC, AED, en Verklaring Arbeids Relatie (VAR)
  • Automatische generatie modelcontracten ter vervanging van de VAR.

Wilt u zich inschrijven bij Dienstdokters.nl en een waarnemend huisarts vinden voor uw praktijk of voor de huisartsenpost, klik dan hier.

Wilt u meer informatie, vraag dan een offerte aan via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Huisartsen waarneming gezocht?

Bent u waarnemend huisarts en zoekt u huisartsenwaarnemingen? Dienstdokters.nl kan hierbij helpen. Wij bieden een groot werkaanbod en netwerk van opdrachtgevers. U heeft als waarnemer volledige controle over uw agenda en kunt op ieder moment van de dag via ons system opteren voor openstaande waarnemingen. U werkt alleen waar en wanneer u wilt. Naast het grote werkaanbod, biedt waarnemen via Dienstdokters vele andere voordelen zoals:

  • Automatische facturering en gegarandeerde uitbetaling.
  • Centrale coördinatie en administratie van waarnemingen. Eén vast aanspreekpunt.
  • Gegarandeerde continuïteit, ook op langere termijn.
  • Automatische generatie modelcontracten ter vervanging van de VAR.
  • Een huisartscoördinator en een huisarts-communicatie deskundige, voor gestructureerd overleg met de verschillende disciplines.

Bent u waarnemend huisarts en wilt u zich inschrijven bij Dienstdokters.nl dank kan dat hier. Ook praktijkhouders kunnen zich inschrijven om als waarnemend huisarts extra ANW diensten te doen.

Wat is het tarief dat je verdient als waarnemend huisarts?

Het uurtarief dat je als waarnemend huisarts verdient, hangt af van de huisartsenpost waar je werkzaam bent en tijdens welk dagdeel je dienst doet, (avond, nacht of weekend). Voor dagwaarnemingen verdien je via Dienstdokters.nl is 2021 64 euro per uur.

Als waarnemer met een account kun je inloggen op dienstdokters.nl en de tarieven zien. In ons dienstenoverzicht staan de tarieven voor waarnemers per dienst vermeld met de bemiddelingskosten er al van afgehaald. Waarnemers weten dus altijd meteen precies wat ze verdienen.

www.dienstdokters.nl