dienstdokters / huisartsenwaarneming rond de klok, in en om Amsterdam

Privacy en veiligheid

Op deze pagina wordt het Privacy Statement van Dienstdokters.nl beschreven. Wij nemen de privacy van onze gebruikers zeer serieus en zallen uw informatie op een veilige manier verwerken en gebruiken. We raden u aan dit document aandachtig door te lezen.

1. Wat is Dienstdokters.nl?

Dienstdokters.nl is een onderneming die een passende waarnemer zoekt voor eerstelijns ANW- diensten en dagwaarnemingen in de regio Noord- en Zuid Holland. Dienstdokters.nl is gevestigd te Amsterdam aan de Stadhouderskade 60 en staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nr. 61563994.

2. Welke informatie verzameld Dienstdokters.nl?

Om gebruik te kunnen maken van Dienstdokters.nl aanbiedt, dient u een persoonlijk account aan te maken. Bij het aanmaken van dit account wordt aan u gevraagd informatie over uzelf te verstrekken. Niet alle gegevens zijn verplicht om in te vullen. De verstrekte informatie kan altijd in het persoonlijk account worden aangepast.

Dienstdokters.nl bewaard tevens de werkhistorie en de bijbehorende financiële gegevens. Deze gegevens zijn bedoeld om aan onze en uw administratieve verplichten te voldoen. Als er in het BIG register een aantekening aanwezig is, dan slaan wij op dat er een aantekening aanwezig is. De tekstuele toelichting wordt achterwege gelaten.

3. Kan ik mijn gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?

De verstrekte informatie kan altijd in het persoonlijke account worden aangepast. U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Een overzicht van alle persoonlijke gegevens kan worden aangevraagd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Evenals het verzoek tot aanpassen en of verwijderen. Dienstdokters.nl zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen een week, op uw verzoek reageren.

4. Op welke manier zal Dienstdokters.nl verzamelde informatie gebruiken?

  • Om u informatie toe te zenden omtrent openstaande diensten van Dienstdokters.nl;
  • Om u informatie toe te zenden omtrent ontwikkelen en nieuws rondom Dienstdokters.nl en de aangesloten dienstposten;
  • Om uw status in het BIG register te controleren;
  • Om informatie te verstrekken aan derden op basis van wettelijke verplichtingen.

Dienstdokters.nl stuurt u ongeveer één keer per week een overzicht met openstaande diensten. Mocht u dit bericht van Dienstdokters.nl niet willen ontvangen, dan kunt u dit via uw eigen profiel uitvinken of u kunt zich afmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De website behoud een open ledenlijst waarin naam, telefoonnummer en e-mail adres worden getoond. Tevens wordt hier weergegevens of iemand diensten verkoopt of waarneemt. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het tonen van uw gegevens in onze ledenlijst.

5. Verstrekt Dienstdokters.nl gegevens aan derden?

Dienstdokters.nl verstrekt verstrekt enkel gegevens aan dienstposten welke deze gegevens nodig hebben om uw account te activeren. Deze gegevens kunnen geautomatiseerd verzonden worden en betreft de contact- en adresgegevens en het BIG nummer. Tevens kan Dienstdokters.nl uw gegevens aan derden verstrekken indien zij daartoe op basis van wettelijke bepalingen verplicht is. Bijvoorbeeld als gevolg van een rechtszaak en/of in het geval zij dat noodzakelijk acht ter bescherming van haar eigen rechten.

6. Op welke wijze beschermt Dienstdokters.nl persoonlijke informatie?

Dienstdokters.nl heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. De website is zodanig beveiligd dat deze omgeving zonder inlogcodes niet van buitenaf te benaderen is. Door middel van een gebruikersnaam en wachtwoord zijn uw persoonsgegevens  beveiligd tegen ongewenst gebruik. Alle transacties zijn beveiligd door middel van 'https' authenticatie, te herkennen aande vermelding 'https' in de URL (de webadres-balk) van je browser. Ook vind u de afbeelding van een gesloten slotje onderin het computerscherm. Klik tweemaal op het slotje om te controleren of u veilig contact heeft met de website.

7. Kan dit Privacy Statement worden gewijzigd?

In het geval van wijzigingen in het Privacy Statement worden deze bekendgemaakt op de website.

8. Vragen?

Heeft u nog een vraag? Dan kunt u een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 

www.dienstdokters.nl